Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Blue-zanger wordt vader en gaat trouwen

Shownieuws

Lee Ryan heeft een fan zwanger gemaakt, en gaat met haar trouwen. Dat heeft een vriend van de zanger van de jongensgroep Blue gezegd tegen de Daily Mail.

Lee Ryan heeft een fan zwanger gemaakt, en gaat met haar trouwen. Dat heeft een vriend van de zanger van de jongensgroep Blue gezegd tegen de Britse krant Daily Mail.

Ryan kende de 20-jarige Samantha Miller in eerste instantie alleen van foto's. Die had ze geplaatst op zijn MySpace-pagina. Ryan vond ze 'behoorlijk lekker'. "Hij moest er wel op reageren", zegt de vriend. Miller was al jaren fan van de band Blue, die hits scoorde als 'Sorry seems to be the hardest word' en 'One love'.

De 25-jarige zanger en zijn kersverse vriendin lieten zijn familie wel schrikken toen ze aankondigde dat Miller zwanger is en dat ze van plan zijn in het huwelijksbootje te stappen. "Ze gaan nog maar een paar maanden met elkaar om en niemand verwachtte dat ze zich zo snel zouden nestelen", laat de vriend weten. Eerder was Ryan verloofd met Atomic Kitten-zangeres Liz McClarnon.

De leden van Blue besloten drie jaar geleden hun wegen te scheiden, nadat ze 3,5 miljoen platen hadden verkocht. Ryan en de overige bandleden Antony Costa, Duncan James en Simon Webbe overwegen een reunie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen