Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Aniston mee op tournee met John Mayer

Shownieuws

Jennifer Aniston vergezelt haar vriend John Mayer tijdens enkele optredens in Groot-Brittannie. De actrice arriveerde zondag in Londen, zo meldt de Daily Mail.

Jennifer Aniston vergezelt haar vriend John Mayer tijdens enkele optredens in Groot-Brittannie. De 39-jarige actrice arriveerde zondagmiddag op de Londense luchthaven Heathrow, zo meldt de Britse krant Daily Mail.

Mayer, die sinds twee maanden een stelletje vormt met de Friends-ster, geeft dinsdag een concert in Birmingham en daarna doet hij nog podia in Manchester en Londen aan. De reeks wordt komende zondag afgesloten met een optreden tijdens het Glastonbury Festival.

De 30-jarige Mayer was zondag, zonder zijn kersverse geliefde, in Den Haag voor een optreden tijdens Picnic in the Park. Hij zong enkele oude hits, zoals 'No such thing', 'Why Georgia' en 'Gravity'. Ook nummers als 'Waiting on the world to change' en een bluesversie van 'Mercy' van Duffy kwamen voorbij, net als 'My sweet long' van de Beatles. Mayer, die veel gitaarsolo's speelde tijdens de show, kwam ontspannen over en had het zichtbaar naar zijn zin op het podium in het Zuiderpark.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen