Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvie van der Vaart troost Rafael

Shownieuws

Sylvie van der Vaart troost manlief Rafael na de uitschakeling op het EK. "Zo geschokt en teleurgesteld heb ik hem nog nooit meegemaakt", vertelt ze in Bild.

Sylvie van der Vaart heeft alles uit de kast moeten trekken om haar man Rafael te troosten na de nederlaag tegen Rusland in de kwartfinale van het EK afgelopen zaterdag. "Rafael belde me na afloop meteen vanuit de spelersbus", schrijft de voetbalvrouw in haar column in de Duitse krant Bild. "Zo geschokt en teleurgesteld heb ik hem nog nooit meegemaakt. Normaal probeert hij niets te laten merken."

Als troost mochten de spelersvrouwen de nacht doorbrengen bij hun mannen, die een EK-winst aan hun neus voorbij zagen gaan. "Maar van een uitgelaten stemming zoals na de 4-1-winst tegen Frankrijk was geen sprake", bekent de blondine. "Het was spookachtig stil."

Sylvie probeert niet lang stil te staan bij het verlies. "Over een paar dagen gaan Rafael en ik op vakantie", vertelt ze. "Natuurlijk hadden we nog niets geboekt. We geloofden heilig dat Nederland op 29 juni in de finale zou staan." Waar de reis naartoe gaat, is nog onduidelijk. "Misschien gaan we weer naar Marbella. Daar heeft Rafael me enkele jaren geleden ten huwelijk gevraagd, dat was zo romantisch."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen