Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keith Urban weet niet wat een rompertje is

Shownieuws

Keith Urban weet nog niet veel van baby's. "We hebben een leuke jumpsuit gekregen voor de baby", vertelde hij over een rompertje dat hij eerder cadeau kreeg.

Keith Urban moet nog veel leren voor zijn vrouw Nicole Kidman bevalt van hun eerste gezamenlijke kindje. "We hebben een hele leuke jumpsuit gekregen voor de baby", vertelde de countryzanger tijdens een muziekfestival in Nashville. Toen een verslaggever hem uitlegde dat het eigenlijk een rompertje heet, regeerde hij verbaasd. "Een wát?", vroeg hij. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 40-jarige Kidman vergezelde haar even oude echtgenoot naar zijn optreden, maar bleef uit zicht. "Ik vind het heerlijk als ze met me meegaat op tournee", vertelt de Australische countryster. Of dat zo blijft als de baby er eenmaal is, weet hij nog niet. "We moeten eerst maar eens zien hoe dat allemaal gaat."

Urban en Kidman zijn bijna twee jaar getrouwd. De baby, die deze zomer geboren moet worden, is hun eerste kind. Kidman, die schitterde in onder meer 'Moulin Rouge' en 'The hours', heeft wel al twee adoptiekinderen met haar ex-man Tom Cruise, Isabella (14) en Connor (12). De Australische countryster heeft nog geen kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen