Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Larry Birkhead verkast naar Kentucky

Shownieuws

Larry Birkhead heeft een huis gekocht in zijn geboortestad Louisville in de Amerikaanse staat Kentucky. Dat vertelt de ex van Anna Nicole Smith aan People.

Larry Birkhead heeft een huis gekocht in zijn geboortestad Louisville in de Amerikaanse staat Kentucky. Dat meldt de ex van de overleden playmate Anna Nicole Smith in het Amerikaanse tijdschrift People.

De 35-jarige voormalige fotograaf was op slag verliefd op het huis, dat is gebouwd naar het voorbeeld van een Siciliaanse kerk. De villa, die over zes slaapkamers beschikt, werd nooit afgebouwd en 'lijkt op een spookhuis'. "Toen ik het huis binnenliep, wist ik meteen dat het ons huis moest worden", zegt hij.

De vader van de 1-jarige Dannielynn denkt erover om het huis in Los Angeles te verkopen. "Vroeger kon ik me niet voorstellen dat ik het ooit van de hand zou doen. Toen realiseerde ik me dat ik het misschien wel aanhield om de verkeerde redenen. Ik hoopte dat het de pijn van het verlies van Anna Nicole en Daniel zou verzachten."

Anna Nicole Smith raakte na een kortstondige relatie met Birkhead zwanger van Dannielynn. Vlak na haar geboorte overleed Daniel, de 20-jarige zoon van de voormalige playmate, aan een overdosis. Vijf maanden later bezweek ook de blondine aan de gevolgen van een overdosis drugs. Na haar dood beweerde zowel Birkhead als advocaat en vriend Howard Stern de vader te zijn van de baby. Een DNA-test stelde vast dat Birkhead de vader is van het meisje. Sindsdien voedt hij Dannielynn alleen op.

"Ik heb altijd gedacht dat het goed zou zijn voor Dannielynn als ze opgroeit in het huis van haar moeder, maar er is niet eens een tuin omdat het aan een ravijn is gebouwd", stelt hij. "Ze heeft ook geen vriendjes in de buurt wonen, dat maakt het idee van een verhuizing naar Kentucky nog aantrekkelijker."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen