Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hugh Grant eert overleden moeder in speech

Shownieuws

Hugh Grant heeft een diner voor kankerbestrijding in Londen aangegrepen om een aangrijpende speech te houden over zijn moeder. Die overleed in 2001 aan kanker.

Hugh Grant heeft een diner voor kankerbestrijding in Londen zaterdag aangegrepen om een aangrijpende speech te houden over zijn moeder. Dat meldt het Britse tijdschrijft Hello Magazine. De Britse acteur sprak tijdens het etentje voor de Raisa Gorbachev Foundation over de ziekte waaraan zijn moeder in 2001 overleed.

Grant nam in het paleis Hampton Court het woord om de overige gasten attent te maken op het nut van de stichting. Onder anderen Kevin Spacey, Kate Beckinsale, Orlando Bloom, Joan Collins en Bono kregen vervolgens de kans diep in de buidel te tasten om de stichting te steunen.

Michail Gorbatsjov, de voormalige leider van de Sovjetunie, was als initiatiefnemer betrokken bij het benefietdiner en schoof samen met zijn dochter en kleindochter aan. De stichting draagt de naam van de overleden vrouw van Gorbatsjov, die in 1999 op 67-jarige leeftijd aan leukemie overleed.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen