Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashley Tisdale niet besmet met hiv

Shownieuws

De Amerikaanse actrice Ashley Tisdale heeft geen hiv. Dat heeft ze via een verklaring laten weten, nadat vorige week geruchten de ronde deden dat ze besmet was.

De Amerikaanse actrice Ashley Tisdale heeft geen hiv. Dat heeft de 22-jarige actrice in een officiële verklaring naar buiten gebracht, nadat boze tongen sinds vorige week beweerden dat ze met het virus was besmet. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Tisdale zou het virus hebben opgelopen na een operatie aan haar neus.

Fans van de jonge filmster, die de rol van Sharpay Evans speelde in de populaire 'High school musical'-films, gingen al uit van het ergste. Op YouTube verschenen al filmpjes met de naam 'Pray for Ashley' nadat de roddels op weblogs de ronde begonnen te doen. De geruchten waren deels gebaseerd op een vermeende officiële verklaring van een ziekenhuis in Los Angeles, maar volgens een woordvoerder van het ziekenhuis bestond die verklaring helemaal niet.

De actrice is momenteel in Salt Lake City, waar ze het derde deel opneemt van 'High school musical'. Deze versie verschijnt in tegenstelling tot de vorige twee delen in de bioscoop. Naast Tisdale spelen ook Zac Efron, Vanessa Hudgens en Corbin Bleu een rol. De filmmusical is vanaf 22 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.

Een theaterversie van de filmreeks wordt door Joop van den Ende Theaterproducties in Nederland op de planken gebracht. Tommie Christiaan en Natalie van Gent spelen de hoofdrollen. Actrice Sarah Chronis neemt de rol van Sharpay op zich. Vanaf 25 januari is de reizende productie te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen