Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Babyshower voor Minnie Driver

Shownieuws

Minnie Driver heeft zaterdag een babyshower gegeven in Malibu. De Britse actrice had ongeveer veertig vrienden op bezoek, zo meldt het tijdschrift People.

Minnie Driver heeft zaterdag een babyshower gegeven in Malibu. De Britse actrice had ongeveer veertig vrienden op bezoek, zo vertelt een gast aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Terwijl de 38-jarige Driver cadeautjes openmaakte, beschilderden de gasten rompertjes en schreven persoonlijke berichten in een boekje voor de hoogzwangere brunette. "Het was een geweldige dag", vertelt een gast.

Minnie Driver, die in films speelde als 'Good Will Hunting' en 'Hard rain', maakte in maart in The Tonight Show bekend dat ze zwanger is van haar eerste kind. Ze vertelde openhartig over de zwangerschap, maar hield de lippen stijf op elkaar over de verwekker van de baby. "Ik ben een publiek figuur, maar hij heeft recht op privacy", vertelde ze destijds. Het enige wat ze kwijt wilde over de aanstaande vader is dat hij Brits is, 'zo ongeveer hetzelfde werk doet' en dat ze geen trouwplannen hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen