Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vijf jaar cel voor vrouw die Charlton Heston bestal

Shownieuws

Een vrouw die grote geldbedragen verduisterde van Charlton Heston, is veroordeeld tot vijf jaar cel. Een ander slachtoffer was producent Stephen J. Cannell.

(Novum/AP) - Een vrouw die grote geldbedragen zou hebben verduisterd van onder anderen Charlton Heston, is vrijdag in Los Angeles veroordeeld tot meer dan vijf jaar cel. De 56-jarige vrouw zou ruim honderdduizend euro achterover hebben gedrukt van de in april overleden 'Ben Hur'-acteur.

Producent Stephen J. Cannell, die onder meer werkte aan The A-Team en 21 Jump Street, maakte de vrouw volgens justitie ruim 350 duizend euro afhandig. Ook stond ze terecht voor belastingontduiking. Ze moet een halve ton aan achterstallige belastingaanslagen betalen.

De vrouw werkte als accountmanager voor een bedrijf dat inzage had in de financiële gegevens van Heston en Cannell. Ze vervalste volgens justitie tussen 1999 en 2005 hun handtekeningen en gebruikte ze om haar eigen creditcardschulden mee af te lossen.

De veroordeelde vocht de aanklachten niet aan. Dat betekent niet dat ze schuld bekent; de vrouw kan dezelfde aantijgingen in een volgende rechtszaak alsnog ontkennen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen