Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stallone en Schwarzenegger samen in Bollywood-film

Shownieuws

Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger zijn binnenkort samen te zien in de Bollywood-film 'Incredible love'. Het is de duurste Bollywood-film tot nu toe.

Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger zijn binnenkort samen in een film te zien. Het wordt geen actiespektakel, het gebruikelijke genre van de twee acteurs, maar een romantische Bollywood-film. Dat heeft producent van de film Sajid Nadiadwala bekendgemaakt, meldt de Sunday Times. Het zou gaan om de duurste Bollywood-productie tot nu toe, die bijna veertien miljoen euro gaat kosten.

De film heet 'Icredible love'. Hij gaat over een stuntman die snel uitgroeit tot de populairste in Hollywood, maar geen echte liefde kan vinden. Naast de twee actiehelden zijn ook de Bollywood-sterren Ashkay Kumar en Kareena Kapoor te zien in 'Incredible love'. Wanneer de film in de bioscoop draait, is nog niet bekend.

Bollywood, een samentrekking van Bombay en Hollywood, is het genre film dat in India erg populair is. Het zijn meestal simpele liefdesverhalen die aangekleed worden met kleurrijke kostuums en veel gezang.

De film met Stallone en Schwarzenegger is de eerste Bollywood-film die wordt opgenomen in de studio's van Universal in Hollywood. Nadiadwala zei dat het aantrekken van de actiehelden een bewijs is voor de groei van Bollywood.

Ook in Nederland worden vaker Bollywood-films uitgebracht. Zo draait momenteel 'Sarkar raj' in de bioscoop en wordt volgende week 'Thodo pyaar thodo magic' verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen