Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radioluisteraars naar Tiësto op Ibiza

Shownieuws

Luisteraars van Radio 538 maken deze week kans op een reisje naar Ibiza. Daar komen ze oog in oog te staan met Tiësto, in de club Privillege.

Luisteraars van Radio 538 maken deze week kans op een reisje naar Ibiza, om daar oog in oog te staan met Tiësto. De populaire dj draait daar op 18 augustus in de club Privillege. De mensen die op het juiste moment met 538 bellen gaan een week naar het feesteiland toe. Dat heeft het radiostation, waar de zanger elke vrijdag Tiësto's Club Life presenteert, zondag laten weten.

Tiësto is momenteel bezig met de 'In search of sunrise'-wereldtournee, waarbij hij de komende maanden onder meer in de Verenigde Staten, Canada, Turkije, Engeland en Polen draait. Ook in Nederland laat de 39-jarige dj zijn gezicht nog even zien: op de festivals Dance Valley op 12 juli en Mysteryland op 23 augustus.

Tiësto is ook druk bezig met de Olympische Spelen in Beijing. Daarvoor maakt hij in samenwerking met Coca-Cola een plaat, genaamd 'Global harmony'.

Op 10 oktober snijdt Tijs Verwest, zoals zijn echte naam luidt, de huwelijkstaart aan met zijn geliefde Stacey Blokzijl.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen