Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jonas Brothers scoren in Amerika met 'Camp rock'

Shownieuws

De musical 'Camp rock' scoorde dit weekeinde goed op de Amerikaanse zender Disney Channel. Hij was daar de op een na best bekeken film tot dusver.

De musical 'Camp rock' scoorde dit weekeinde zo goed op de Amerikaanse zender Disney Channel, dat hij de op een na best bekeken film van de zender tot dusver was. Enkel 'High school musical 2' wist vorig jaar meer Disney-fans te boeien. Dat meldt het tijdschrift Variety. In totaal keken bijna negen miljoen mensen naar 'Camp rock', waarin de hoofdrollen worden vertolkt door de Jonas Brothers.

'Camp rock' gaat over het jonge meisje Mitchie, die naar een kamp voor rocksterren gaat. Ze wil graag toegelaten worden, maar krijgt enkel een baantje in de keuken. Wanneer ze zingt tijdens haar werk, hoort een van de sterren van het kamp dat. Alleen heeft hij geen idee waar haar stem vandaan komt, dus gaat hij op zoek.

De tienerbroers Jonas zijn een waar fenomeen in de Verenigde Staten. De drie jongens hebben twee eigen televisieseries en drie cd's op hun naam staan, en hebben al vijf tournees achter de rug. De band, die momenteel een hit scoort met 'S.O.S.', bracht vrijdag een bezoek aan Nederland. Tijdens het voorprogramma van Avril Lavigne in de Amsterdamse Heineken Music Hall werden ze toegejuicht door enkele honderden fans.

Disney verfilmt veel eigen series en ontwikkelt nieuwe televisiefilms, om die vervolgens uit te zenden op de Disney Channel. Zo zijn er twee 'High school musical'-films verschenen. De derde, die in het najaar op het witte doek te zien is, is in de maak. Ook wordt gewerkt aan filmversies van de populaire series Hannah Montana en The Cheetah Girls.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen