Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling nog herstellende van operatie

Shownieuws

Gerard Joling moet de komende tijd nog absolute rust houden na zijn zware blindedarmoperatie. Hij ligt nog aan een infuus in het ziekenhuis.

Gerard Joling moet de komende tijd nog absolute rust houden na zijn zware blindedarmoperatie. Hij ligt nog aan een infuus in het ziekenhuis, zo is te lezen op de website van de zanger. Hoe lang hij uit de roulatie is, is niet duidelijk.

De 48-jarige zanger werd donderdag opgenomen in het ziekenhuis voor een spoedoperatie. De ontsteking aan zijn blindedarm was aan het lekken, waarna zijn buikwand schoongemaakt moest worden. Ook is tijdens de operatie een abces verwijderd. De artiest neemt nu antibiotica om andere ontstekingen te remmen en te voorkomen.

Een van de optredens die Joling al moest afzeggen, was zaterdagavond tijdens het Kampioenenfeest van Radio 538 rond de EK-wedstrijd van het Nederlands elftal.

Het nieuwe album van de zanger ligt vanaf donderdag in de winkel en bevat onder meer zijn hit '24 uur per dag verliefd' en twee duetten, waarvan Joling geheim wil houden met wie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen