Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling in 'Spion van Oranje'

Shownieuws

Gerard Joling heeft een rolletje bemachtigd in de film 'Spion van Oranje'. "Ik heb 'ja' gezegd, want het lijkt me enig", vertelt hij woensdag in De Telegraaf.

Gerard Joling heeft een rolletje bemachtigd in de film 'Spion van Oranje'. De zanger werd gevraagd door Paul de Leeuw, die twee hoofdrollen speelt in de komedie. "Ik heb 'ja' gezegd, want het lijkt me enig", zegt hij woensdag in De Telegraaf.

Het is nog onduidelijk welke rol de Holland's Got Talent-presentator gaat spelen. "De opnames zijn al over drie weken", weet Joling, die eerder rolletjes speelde in 'Flodder in Amerika' en in 'Theo en Thea en de ontmaskering van het tenenkaasimperium'. "Om erbij te kunnen zijn, heb ik zelfs mijn vakantie naar Spanje ingekort."

In 'Spion van Oranje' wordt Nederland bedreigd door een gestoorde terrorist, gespeeld door Paul de Leeuw. Alleen de homoseksuele couturier François van Vliet, die ook wordt gespeeld door De Leeuw, kan redding bieden door als geheim agent aan te treden, als blijkt dat hij de identieke tweelingbroer is van de terrorist. Naast Paul de Leeuw zijn onder anderen Jennifer Hoffman, Najib Amhali en Nelly Frijda te zien in de komische speelfilm. Tim Oliehoek neemt de regie op zich.

'Spion van Oranje' moet in februari in de bioscopen gaan draaien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen