Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Relatie Giel Beelen al maanden voorbij

Shownieuws

Giel Beelen en zijn vriendin Marisa Heutink zeiden elkaar al maanden geleden vaarwel. "Het is waar, het is uit tussen mij en Marisa", zei hij maandag op 3FM.

Giel Beelen en zijn vriendin Marisa Heutink zeiden elkaar al maanden geleden vaarwel. Dat vertelde de 31-jarige radio-dj maandag in zijn ochtendshow op 3FM. "Het is waar, het is uit tussen mij en Marisa", zei hij. "Ik heb er nog niet veel over gezegd, want wat moet je zeggen als je verlaten bent?" Het koppel was meer dan acht jaar samen.

De 29-jarige Marisa, die presenteert bij radiozender Arrow Classic Rock, was maandagochtend te gast in Giels show. "We zijn gewoon uit elkaar gegroeid", verklaarde ze de breuk. "Ik denk dat we er de afgelopen jaren achter zijn gekomen dat we andere dingen willen in het leven."

Achter de breuk schuilt geen onvervulde kinderwens. "Dat heeft er helemaal geen flikker mee te maken. Heel veel mensen denken dat. Er zijn ook andere dingen in het leven dan kinderen", zei Marisa. "Heeft het er mee te maken dat ik zo'n klein piemeltje heb", vroeg Giel vervolgens. "Nee Giel, je bent hoe je bent", antwoordde zijn ex. "Je bent een grote lul."

In totaal gaven de presentatoren elkaar drie keer het jawoord. De huwelijken werden gesloten in Jamaica, Mexico en Las Vegas, maar werden in Nederland niet rechtsgeldig verklaard. Maandagochtend deed Giel nog een laatste poging Marisa terug te winnen. "Zou je nog met me willen trouwen", vroeg hij grappend. "Nou, nou nee", kreeg hij als antwoord.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen