Kies je favoriete radiostation

Dossiers

RTL komt met talentenjacht voor dansers

Shownieuws

RTL 5 komt met een Nederlandse versie van de Amerikaanse show 'So you think you can dance?'. In de show wordt gezocht naar de talentvolste danser van Nederland.

RTL 5 komt dit najaar met een Nederlandse versie van het Amerikaanse programma 'So you think you can dance?'. In de show wordt gezocht naar 'Nederlands talentvolste danser (m/v) in de meest brede zin van het woord'. De winnaar van het programma mag een Amerikaanse dansopleiding naar keuze volgen en krijgt twintigduizend euro.

In Amerika beleeft de show momenteel zijn vierde seizoen. Het programma is ook al verkocht aan onder meer Australië, Zuid-Afrika, Griekenland, Canada, Duitsland, Noorwegen en Polen.

Begin dit jaar zond SBS het dansprogramma Dancing Queen uit. In de door Nance gepresenteerde show werd gezocht naar Nederlands nieuwe vrouwelijke danstalent. Winnares Ingrid sleepte een danscontract bij Stage Entertainment in de wacht.

De precieze uitzenddatum van 'So you think you can dance?' is nog niet bekend. Geïnteresseerden kunnen zich via de website van RTL aanmelden, tenzij ze jonger dan 18 of ouder dan 30 zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen