Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse slaags met fotografen

Shownieuws

Amy Winehouse is een groepje fotografen te lijf gegaan voor de deur van haar huis. Dat is te zien op foto's die de Britse krant Daily Mail publiceerde.

Amy Winehouse is een groepje fotografen te lijf gegaan voor de deur van haar huis. Dat is te zien op foto's van de Daily Mail. De Britse zangeres reageerde haar frustraties af op de paparazzi nadat ze te laat was voor een afspraak in de gevangenis met haar man en niet meer naar binnen mocht, meldt de Britse krant.

Op foto's is te zien hoe de 24-jarige Winehouse eerder op de dag huilend de gevangenis verliet nadat ze te horen had gekregen dat ze niet bij haar man op bezoek mocht. De zangeres, die gekleed was in een bloemenjurkje en ballerina's, kwam bij haar huis aan met een afhaalmaaltijd in haar handen en raakte slaags met de paparazzi die haar opwachtten voor de deur.

Het is niet de eerste keer dat Winehouse haar handen niet thuis kan houden. Vorige maand ging de geplaagde brunette twee mannen te lijf. De eerste man weigerde in een café een pooltafel aan haar af te staan. Hij moest het bekopen met een dikke lip. De tweede man kreeg een kopstoot toen hij buiten het café een taxi aanhield voor de 'Rehab'-zangeres. Ze zou hebben gedacht dat de man haar wilde aanranden.

Fielder-Civil zit al zeven maanden opgesloten in een Londense gevangenis. Hij zou hebben geprobeerd een barman om te kopen die hij ernstig verwondde bij een vechtpartij. Naar verluidt bood hij het slachtoffer ruim driehonderdduizend euro aan in de hoop dat hij zijn aanklacht zou intrekken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen