Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tieneridolen Jonas Brothers treden exclusief op

Shownieuws

De tieneridolen Jonas Brothers komen naar Nederland voor een exclusief concert. De kaarten zijn alleen te winnen bij Radio 538 in de avonduren.

Het tienerbandje Jonas Brothers geeft volgende week vrijdag een exclusief concert in Nederland. Dat is te lezen op de website van Radio 538, dat het optreden organiseert. Waar de tieneridolen, die in de Verenigde Staten enorm populair zijn, op 20 juni te zien zijn, is nog niet bekend. De weinige beschikbare kaartjes kunnen alleen worden gewonnen bij de radiozender.

Luisteraars van de avondprogramma's van Barry Paf en Frank Dane moeten naar Radio 538 bellen zodra een nummer van de drie Amerikaanse broers te horen is. Vanaf maandag worden de kaartjes weggegeven. Ook het titelloze album van de gebroeders is te winnen. Het drietal staat volgende week vrijdag ook in het voorprogramma van Avril Lavigne in de Heineken Music Hall.

In hun vaderland scoorden de Jonas Brothers, bestaande uit Joseph, Nicholas en Kevin Jonas, hits met 'When you look me in the eyes' en 'SOS'. Deze laatste single is in Nederland net uitgebracht. Het album 'Jonas Brothers' is hun tweede cd. Later dit jaar komt hun derde plaat uit. De jongens spelen ook een rolletje in de nieuwe film 'Camp rock'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen