Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rob Lowe is geheimhoudingscontract kwijt

Shownieuws

Rob Lowe is het document kwijt waarin hij zijn ex-oppas tot geheimhouding verplicht. Dat beweert de nanny, die door hem werd aangeklaagd wegens contractbreuk.

Rob Lowe is het document kwijt waarin hij zijn voormalige nanny tot geheimhouding heeft verplicht. Dat beweert nanny Jessica Gibson, die door de Amerikaanse acteur werd aangeklaagd wegens contractbreuk. De 24-jarige Gibson ontkent ooit een dergelijk document te hebben getekend en heeft bij de rechtbank een verzoek tot het niet-ontvankelijk verklaren van de aanklacht ingediend. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

"Ms. Gibson is aangeklaagd voor contractbreuk terwijl het contract niet eens bestaat", schrijft de advocaat van de vrouw. "De Lowes willen iedereen straffen en intimideren die voor zijn of haar rechten opkomt."

Bij de documenten zit een brief van de advocaat van de acteur, die gedateerd is op 23 mei, waarop de advocaat laat weten dat het geheimhoudingscontract 'vermist' is. Saillant detail is dat Lowe zijn voormalige nanny twee maanden eerder aanklaagde wegens overtreding van het bewuste contract. De advocaat van Lowe wil niet reageren op de beschuldiging. "We reageren in de rechtbank, dat is de enige plek waar dat hoort."

Lowe sleepte twee voormalige kindermeisjes en een kok voor de rechter wegens het verspreiden van 'leugens en vertrouwelijke informatie'. Gibson klaagde op haar beurt Rob en zijn vrouw Sheryl aan. Volgens de 24-jarige Gibson heeft de acteur tussen 2005 en 2007 meermaals zijn hand in haar broek gestoken en heeft hij eind vorig jaar ongevraagd in haar billen geknepen. Daarnaast rept Gibson in de aanklacht over het vulgaire gedrag van Sheryl.

De hoorzitting staat gepland op 19 juni.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen