Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tatjana zeker van huwelijksaanzoek

Shownieuws

Tatjana Simic is binnenkort de bruid. Haar vriend Ronny Rosenbaum bereidt een huwelijksaanzoek voor, zo vertelt de blondine zaterdag aan Novum Nieuws.

Tatjana Simic kan haar borst natmaken. Haar vriend Ronny Rosenbaum bereidt een huwelijksaanzoek voor, zo vertelt de blondine zaterdag aan Novum Nieuws. "Hij weet zeker dat hij met me wil trouwen en vroeg vanmorgen nog of ik wel 'ja' zou zeggen. Ik heb altijd gezegd dat ik nooit wil trouwen, maar daar moet je blijkbaar naartoe groeien."

De zangeres en actrice, die maandag 45 jaar wordt, heeft haar 61-jarige vriend wel op het hart gedrukt dat hij officieel om haar hand moet vragen bij haar moeder. "Hij is er nu niet, dus misschien is hij dat nu wel aan het doen", grapt ze. "Ronny is een kordate man. Hij staat sterk in zijn schoenen en weet precies wat hij wil. Ik vind dat erg verfrissend."

Het stel, dat sinds begin dit jaar samen is, woont samen in het Belgische miljonairsdorp Brasschaat nabij Antwerpen. "We hebben het heel gezellig samen", vertelt Simic. "Ik heb twee honden en die hebben hier veel meer ruimte dan in Amsterdam. Ronny heeft er ook twee en dat gaat heel leuk samen. We zijn veel op pad en als ik wil, ben ik zo in Amsterdam."

Tatjana rust niet op haar lauweren nu ze bij de steenrijke ondernemer is ingetrokken. "Ik ben nog steeds druk met mijn muziek. Ik werk met Edwin van Hoevelaak aan een tekst voor een nieuwe single, die aan het eind van de zomer moet verschijnen." De single is een opvolger van het nummer 'Ik laat je gaan', dat begin dit jaar een hit was.

Ook in Kroatië, het geboorteland van Tatjana, wordt uitgekeken naar de nieuwe single. De blonde schone werd onlangs gebeld door een tv-station uit Zagreb. De omroep spoorde haar op na geluiden over een Nederlandstalig album met Kroatische nummers. "Ik heb een telefonisch interview gegeven in een tv-uitzending", zegt Simic. "Ze zijn heel trots dat het van oorsprong Kroatische nummer 'Ik laat je gaan' in Nederland zo is aangeslagen." Binnenkort komt een Kroatische tv-ploeg naar Amsterdam voor een interview met de zangeres.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen