Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hulk Hogan waagt zich aan nieuwe realityshow

Shownieuws

Hulk Hogan krijgt een nieuwe realityshow. De worstelaar gaat voor de Amerikaanse zender CMT een aantal 'sterren' opleiden tot professionele worstelaars.

Hulk Hogan krijgt een nieuwe realityshow. De worstelaar gaat voor de Amerikaanse zender CMT een aantal 'sterren' opleiden tot professionele worstelaars in 'Hulk Hogan's celebrity championship wrestling', zo meldt entertainmentblogger Perez Hilton. De show verschijnt dit najaar op de buis.

Onder anderen basketballer Dennis Rodman, Dustin 'Screech' Diamond, jaren tachtig-zangeres Tiffany en 'broer van'Frank Stallone strijden mee om de titel Celebrity All-Star Wrestling Champion.

De 54-jarige Terry Bollea, zoals Hulk Hogan eigenlijk heet, was eerder te zien in de MTV-reallifesoap Hogan Knows Best. In de reallifesoap werd het wel en wee van de worstelaar, zijn vrouw Linda en hun kinderen Brooke (20) en Nick (17) gevolgd. De serie is inmiddels ten einde, net als het huwelijk van Linda en Terry, dat na bijna 25 jaar op de klippen liep. Bollea zou een affaire hebben gehad met een vriendin van zijn dochter.

Hulk Hogan is niet de enige die zich aan een nieuw realityproject waagt. Dochterlief Brooke is vanaf deze zomer te zien in de spin-off Brooke Hohan Knows Best, waarin haar leven zonder ouders op de voet wordt gevolgd. De blondine deelt een appartement met twee vriendinnen in Miami en probeert een zangcarrière van de grond te krijgen.

Nick moet zich met minder tevreden stellen. De minderjarige Hogan-telg zit sinds in een Amerikaanse gevangenis. Hij zit een celstraf van uit wegens het veroorzaken van een auto-ongeluk, waarbij zijn vriend John zwaargewond raakte. De jongen heeft de rest van zijn leven intensieve medische begeleiding nodig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen