Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Klok dumpt vriend voor danser

Shownieuws

Hans Klok heeft een punt gezet achter zijn relatie met Frank. "Ik ben verliefd geworden op een van de dansers uit mijn ensemble", vertelt hij in De Telegraaf.

Hans Klok heeft een punt gezet achter zijn relatie met fysiotherapeut Frank. "Ik ben verliefd geworden op een van de dansers uit mijn ensemble", biecht de illusionist op in De Telegraaf. "Ik hou niet van liegen, dus ik heb het meteen verteld."

De magiër was zeventien jaar samen met Frank. Jesper, de 20-jarige zoon van Frank, woonde bij het stel in. "Hij wil nu niet meer met me praten", vertelt Klok. "Hij vindt dat ik zijn vader erg veel pijn heb gedaan."

De 39-jarige Klok en de Australische danser James Jackson Harwood ontmoetten elkaar drie maanden geleden voor het eerst in de repetitieruimte van de Amsterdamse studio Focus. "Het was geen liefde op het eerste gezicht of zo", aldus de blonde illusionist. "Dat is pas langzaam gegroeid. Wat ik vooral in James bewonder is zijn vechtlust. Die herken ik. Hij is 20 jaar, maar hij heeft om door te breken als danser al de hele wereld afgereisd."

Klok, die een huurappartement in Haarlem heeft betrokken, trekt nog tot begin juli met zijn 'Vegas'-show door Nederland. Daarna vertrekt hij voor minimaal een halfjaar naar Macau. "Ik zal me na China, denk ik, definitief in Amerika vestigen. Je kunt vanuit Nederland niet in de VS werken. Ik heb dit najaar gesprekken met illusionisten Siegfried & Roy. Het gaat er weer van komen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen