Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bettina Holwerda speelt hoofdrol in 'Super model'

Shownieuws

Bettina Holwerda speelt de hoofdrol in de nieuwe musical 'Super model'. De 29-jarige actrice speelt opkomend fotomodel Monique, zo meldt Blue Moon Productions.

Bettina Holwerda speelt een hoofdrol in de nieuwe musical 'Super model'. De 29-jarige actrice speelt fotomodel Brenda, zo bevestigt musicalproducent Blue Moon Productions vrijdag. De blonde vriendin van Jim Bakkum was eerder te zien in de musicals 'Grease', 'Mamma mia' en 'Hair'.

Ook Inge Ipenburg is te zien in de musical. De actrice, die jarenlang Martine Hafkamp speelde in Goede Tijden Slechte Tijden, geeft gestalte aan Donna, de eigenares van een modellenbureau. Oren Schrijver vertolkt mannelijk model Ralf. Daarnaast spelen Claudia de Graaf, Noah Valentijn en Wouter Braaf rollen in 'Super model'.

Couturier Ronald Kolk ontwerpt de jurken voor de musical, die vier maanden te zien zal zijn in het Amsterdamse Hotel Krasnapolsky. Het is voor het eerst dat in het theater van het hotel, waar plaats is voor 460 mensen, een musical wordt opgevoerd. De locatie van een vijfsterrenhotel past volgens producent Eugène Jans perfect bij de musical. Als de musical aanslaat, bestaat de kans dat het stuk ook in andere theaters te zien zal zijn.

'Super model' is de eerste productie van Blue Moon Productions. Jans wist in het KRO-programma Dragons Den de investeerders te overtuigen van de slagingskans van zijn productie. Maandag was te zien hoe hij 150 duizend euro loskreeg van de 'Dragons'.

'Super model' gaat op 11 januari in première. De repetities beginnen in november.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen