Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sex Pistols-zanger aangeklaagd voor mishandeling

Shownieuws

Sex Pistols-zanger John Lydon is aangeklaagd wegens mishandeling. De 52-jarige zanger zou een medewerkster van een tv-show hebben geslagen en uitgescholden.

Sex Pistols-zanger John Lydon is aangeklaagd wegens mishandeling. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten die de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ heeft gepubliceerd.

De zanger, die Johnny Rotten wordt genoemd, zou een medewerkster van de televisieshow 'Bodog battle of the bands' hebben geslagen en uitgescholden. Rotten was begin vorig jaar jurylid bij de Amerikaanse talentenshow en de vrouw was aangesteld om hem te begeleiden.

Roxane Davis stelt dat de 52-jarige zanger en zijn assistent Jon Stevens, die Rambo wordt genoemd, haar tijdens hun samenwerking voortdurend gekleineerd hebben, onder meer door haar standaard aan te spreken met hoer of slet. Begin vorig jaar zou Rotten haar zelfs in haar gezicht hebben gestompt omdat zijn door haar geregelde hotelkamer niet verbonden was met die van Rambo.

Davis zou het incident bij haar baas hebben gemeld, maar omdat die geen actie ondernam, besloot ze uiteindelijk zelf naar de rechter te stappen. De vrouw eist een onbekende schadevergoeding van Lydon, die komende zomer met de Sex Pistols onder meer Lowlands aandoet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen