Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Hulk Hogan in gemeenschappelijke cel

Shownieuws

Nick Bollea zit niet meer in eenzame opsluiting. De 17-jarige zoon van Hulk Hohan is overgeplaatst naar een gemeenschappelijke cel in de gevangenis in Florida.

(Novum/AP) - Nick Bollea zit niet langer in eenzame opsluiting. De 17-jarige zoon van Hulk Hohan is overgeplaatst naar een gemeenschappelijke cel in de gevangenis in West-Florida. Bollea deelt nu een cel met drie jeugdige medegevangenen.

De jongen zat alleen om niet in contact te komen met de meerderjarige gevangenen. Hij wilde echter van cel veranderen omdat hij 'ondraaglijke angsten' zou ervaren in eenzame opsluiting.

Dinsdag werd een verzoek van de advocaten van Bollea om van cel te veranderen, nog afgewezen door een rechter. Een woordvoerder van de sheriff van Pinellas County laat weten dat de huisvesting van de gevangenen regelmatig wordt bekeken en constant kan worden veranderd. Nu was de mogelijkheid ontstaan om de vier jongeren samen in een cel te zetten.

Bollea veroorzaakte in augustus een zwaar auto-ongeluk, waarbij zijn vriend John Graziano levensgevaarlijk gewond raakte. De jongen zal de rest van zijn leven medische hulp nodig hebben. Zijn ouders zijn een civiele procedure gestart tegen Terry Bollea, zoals Hulk Hogan eigenlijk heet, en zijn vrouw Linda voor een schadevergoeding.

Begin april werd de zoon van de worstelaar volgens het volwassenenstrafrecht veroordeeld tot een celstraf van acht maanden en vijfhonderd uur dienstverlening. Ook is hij zijn rijbewijs drie jaar kwijt en mag hij in zijn proeftijd van vijf jaar niet drinken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen