Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears in nieuwe clip Pussycat Dolls

Shownieuws

Britney Spears speelt een kleine rol in de nieuwe clip van The Pussycat Dolls. Ze maakt haar opwachting in de video van hun nieuwe single 'When I grow up'.

Britney Spears spelt een rolletje in de nieuwe videoclip van de formatie The Pussycat Dolls. De hervonden popprinses is kort te zien in de clip van de schaars geklede dames, die met hun nieuwe single 'When I grow up' opnieuw in de hitlijsten proberen te scoren. De video is opgenomen in de Californische stad Burbank, zo schrijft het Amerikaanse tijdschrift People.

Voor The Pussycat Dolls is het de eerste single van hun nieuwe, nog naamloze album. De meidengroep wist in Nederland de bovenste regionen van de hitlijsten te bereiken met singles als 'Buttons' en 'I don't need a man'. Het nummer 'When I grow up' wordt wel al op de Amerikaanse radio gedraaid en werd door de dames vertolkt tijdens de MTV Movie Awards.

Spears maakt de laatste tijd vaker cameo's. Zo was ze tweemaal te zien in de Amerikaanse televisieserie 'How I met your mother', waarin ze een receptioniste speelde. Haar nieuwe single 'Radar' zit er ook aan te komen, al is daar nog geen clip van gemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen