Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Net 5 houdt deur voor Julia's Tango op kier

Shownieuws

Fans van Julia's Tango hoeven vooralsnog geen tranen te laten. Zender Net 5 heeft gesprekken gevoerd met producent Endemol over het voortbestaan van de show.

Fans van Julia's Tango hoeven vooralsnog geen tranen te laten. Zender Net 5 heeft dit weekeinde gesprekken gevoerd met producent Endemol over het voortbestaan van de show. "In eerste instantie had Net 5 aangegeven naar een nieuwe dramaserie uit te kijken", vertelt een woordvoerder. "Maar Endemol wil heel graag doorgaan. Het boek is dus nog niet definitief gesloten."

Net 5 hoopt over een week uitsluitsel te kunnen bieden. Maandagochtend had de zender bekendgemaakt dat er geen derde seizoen komt van de serie, die zich afspeelt in Buenos Aires. De laatste aflevering van het tweede seizoen werd vorige week maandag door 361 duizend mensen bekeken.

Julia's Tango draait om een groepje vriendinnen dat in de Argentijnse hoofdstad een bed & breakfast begint. Hoofdrollen in de serie worden vertolkt door Kim Pieters, Peggy Vrijens, Miryanna van Reeden en Tina de Bruin.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen