Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Veronica toont GeenStijl-filmpjes tijdens EK

Shownieuws

Veronica komt tijdens het EK Voetbal met een dagelijks programma van GeenStijl. Verslaggever Rutger van Castricum brengt verslag uit van de oranjegekte.

Veronica vertoont tijdens het Europees kampioenschap voetbal dagelijks een programma van de website GeenStijl. De televisiezender maakte maandag bekend dat GeenStijl-verslaggever Rutger van Castricum tijdens het sportevenement elke dag verslag uitbrengt van de oranjegekte in Bern, waar het Nederlands elftal zijn poulewedstrijden speelt.

Het programma vormt de eerste echte stap op televisiegebied van de makers van de provocerende weblog. Eerder was sprake van samenwerking tussen GeenStijl en BNN. Het geplande televisieprogramma Steengeyl werd begin vorig jaar echter teruggetrokken, nadat de netcoördinator van Nederland 3 de uitzending van 23.30 uur naar 01.00 uur had verplaatst.

De samenwerking kwam tot stand op initiatief van Veronica, zei GeenStijl-chef Dominique Weesie tegen Radio 1. Mogelijk wordt de samenwerking in september voortgezet. Gesprekken met RTL waren afgeketst. Het toernooi wordt overigens door de NOS uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen