Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lily Allen zet paparazzi op gevoelige plaat

Shownieuws

Lily Allen heeft de paparazzi een koekje van eigen deeg gegeven. Toen ze gevolgd werd door een hele stoet, draaide ze zich om en begon ze foto’s te maken.

Lily Allen heeft de paparazzi dinsdag een koekje van eigen deeg gegeven. Toen ze gevolgd werd door een hele stoet persmuskieten, draaide ze zich om en begon ze foto’s van hen te maken. “Ik ben nog nooit door zo veel fotografen achtervolgd”, stelt de 23-jarige zangeres op haar MySpace-weblog, waar ze de kiekjes plaatste.

Het is geen toeval dat de belangstelling voor Allen groeit. Onlangs werd ze gesignaleerd met het lesbische paar Lindsay Lohan en Samantha Ronson, die nergens kunnen gaan of staan zonder de paparazzi om zich heen. Maar de zangeres klaagt niet. “Ze waren heel aardig”, schrijft ze. “Sterker nog, we hebben echt met ze gelachen en ik vond er een wel erg leuk.”

Terwijl de fotografen haar in de straten van Los Angeles achtervolgden in benzineslurpende SUV’s, had Allen ook nog tijd voor advies. “Jongens, denk aan het milieu”, stelde de ‘Smile’-zangeres.

Allen heeft geen makkelijk jaar achter de rug. In januari kreeg de zangeres een miskraam, na een zwangerschap van vier maanden. Kort daarna zou ze zijn verlaten door haar vriend Ed Simons, van het muziekduo Chemical Brothers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen