Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tribune bij parkconcert Leonard Cohen

Shownieuws

Bij het concert van Leonard Cohen in het Amsterdamse Westerpark op 12 juli wordt een tribune geplaatst. Onder het publiek is veel vraag naar zitplaatsen.

Bezoekers van het openluchtconcert van Leonard Cohen in het Westerpark kunnen zittend luisteren naar hun favoriete zanger. Omdat onder het publiek veel vraag is naar zitplaatsen, wordt bij het optreden op 12 juli een tribune geplaatst in het Amsterdamse park. Voor de zitplaatsen is geen apart kaartje nodig, meldt organisator Mojo donderdag.

Leonard Cohen is volgende maand voor het eerst in vijftien jaar weer in Nederland voor een concert. De 73-jarige Cohen, die wordt beschouwd als een van de grootste namen uit de moderne muziekgeschiedenis, heeft hits als 'So long, Marianne' en 'Suzanne' op zijn naam staan.

Het concert van Cohen maakt deel uit van een reeks concerten die onder de naam Live at Westerpark voor de tweede keer plaatsvindt. Ook R.E.M., Radiohead, Nelly Furtado, Massive Attack en Mika geven er deze zomer een concert. Vorig jaar stonden onder anderen John Legend, Björk en Scissor Sisters op het podium in het Westerpark.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen