Kies je favoriete radiostation

Dossiers

SBS-show verkocht aan Argentinië

Shownieuws

Je Wordt Bedankt is verkocht aan de Argentijnse zender Telefe. Het Nederlandse tv-format, waarin sterren mensen bedanken, werd in 2006 uitgezonden bij SBS.

Het Nederlandse televisieformat Je Wordt Bedankt is verkocht aan de Argentijnse zender Telefe. Dat heeft distributeur FCCE bekendgemaakt. De show, waarin sterren mensen bedanken voor hun succes, werd in 2006 uitgezonden bij SBS.

Het door Tooske Ragas gepresenteerde programma, waaraan bekende Nederlanders als Hans Klok en Tineke Schouten meededen, had te maken met tegenvallende kijkcijfers. De show, die met rond de 300 duizend kijkers niet de gehoopte opvolger werd van het een miljoenenpubliek trekkende 'Sterren dansen op het ijs', werd daarom halverwege de uitzendingen verplaatst van vrijdag naar dinsdag.

Je Wordt Bedankt, dat werd bedacht door het Nederlandse bedrijf In4Mats, krijgt in Argentinië de titel It's on Me. De show is vanaf juli in het Zuid-Amerikaanse land te zien en wordt daar gepresenteerd door de 62-jarige presentatrice Susana Giménez.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen