Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Xander de Buisonjé heeft nieuwe vriendin

Shownieuws

Xander de Buisonjé heeft sinds een half jaar een nieuwe vriendin. Ze heet Sophie, zo vertelde hij in ochtendshow van Ruud de Wild.

Xander de Buisonjé gaat niet meer single door het leven. De zanger zei maandagochtend in de radiohow van Ruud de Wild op Q-music al een halfjaar een vriendin te hebben. "Ze heet Sophie", vertelde hij.

De Buisonjé vertelde in december nog klaar te zijn om een gezin te stichten, maar dat het enkel een kwestie was van de juiste persoon tegenkomen. "Ik zoek inhoud in een relatie", vertelde hij toen in De Telegraaf. "Dus het moet wel heel gek lopen wil ik na een paar borrels nog met een onbekende vrouw in bed belanden."

De zanger werd uit zijn bed gebeld omdat hij maandagavond zijn opwachting maakt in de Amsterdamse Arena. Hij zingt daar duetten met de overleden zanger André Hazes. Ook Karin Bloemen, Frans Bauer en Gerard Joling komen in actie. De Buisonjé zei het spannend te vinden. "Maar ik heb er ook heel veel zin in."

De 34-jarige zanger, die twee weken terug het avonturenprogramma 71 Graden Noord winnend afsloot, heeft een onstuimige relatie achter de rug met presentatrice Wendy van Dijk. Het koppel zou elkaar in 2002 de trouwringen omschuiven, maar de presentatrice blies het huwelijk af omdat haar toekomstige man vreemd zou zijn gegaan. Het stel kreeg wel een zoon, die bij zijn moeder woont.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen