Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen derde seizoen voor Julia's Tango

Shownieuws

Van de Net 5-serie Julia's Tango komt volgend jaar geen derde seizoen op de buis. De laatste aflevering van de dramaserie was eerder deze maand te zien.

Van de Net 5-serie Julia's Tango komt volgend jaar geen derde seizoen op de buis. "We hebben het tot het einde aangekeken, maar toch besloten dat we naar iets nieuws gaan zoeken", vertelt een woordvoerder van de commerciële zender maandag. De laatste aflevering van de dramaserie, die zich afspeelt in Buenos Aires, was vorige week maandag te zien.

De laatste twee afleveringen van de serie werden bekeken door respectievelijk 340 duizend en 361 duizend kijkers. Naar de Amerikaanse ziekenhuisserie Grey's Anatomy, die voorafgaand aan Julia's Tango werd uitgezonden, keken diezelfde dagen respectievelijk 424 duizend en 509 duizend kijkers. De kijkcijfers waren voor Net 5 geen reden om met de serie te stoppen. "Wij waren heel tevreden", stelt de woordvoerder.

Julia's Tango draait om een groepje vriendinnen, dat in de Argentijnse hoofdstad een bed & breakfast begint. Kim Pieters, Peggy Vrijens, Miryanna van Reeden en Tina de Bruin speelden de hoofdrollen in de serie.

De zender, die zich richt op jonge vrouwen, is momenteel druk met het ontwikkelen van nieuwe tv-series. Vorige week werd al bekend dat Katja Schuurman overstapt van BNN naar Net 5. Vanaf oktober zal ze te zien zijn in een nieuwe dramaserie. In september gaat het tweede seizoen van De Co-assistent van start. De lengte van de ziekenhuisserie, waarin Hanna Verboom de hoofdrol speelt, gaat van een halfuur naar een uur.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen