Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Simpson dineert met ex-liefje

Shownieuws

Jessica Simpson herenigt met haar ex-vriend Tony Romo. Het koppel werd afgelopen weekeinde gespot in Texas, waar ze tweemaal uit eten gingen.

Jessica Simpson is afgelopen weekeinde op verschillende plekken in Texas gespot met haar ex-vriend Tony Romo. Het koppel ging twee weken geleden uit elkaar, maar de tortelduifjes lijken elkaar weer te hebben gevonden, schrijft het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Jessica werd zaterdag met Tony, bekend van American football, gezien in een steakhouse. Op zondag prikte het stel een vorkje in de Texaanse stad Lewisville. De zangeres droeg een pet van de Dallas Cowboys, het team waarin Romo quarterback is.

De actrice, van wie onlangs in Nederland de filmflop 'Blonde ambition' op dvd verscheen, komt net terug van een vakantie met haar ouders. Sinds haar zusje Ashlee vorige week trouwde met rocker Pete Wentz, verbleven Jessica en haar ouders in Cabo San Lucas. Ashlee en Pete brachten hun huwelijksreis door in de Caraïben. Jessica, die bruidsmeisje was op het huwelijk, liet weten dolblij te zijn voor haar zusje.

Zelf heeft ze wat minder geluk in de liefde. Zo heeft Jessica een weinig succesvolle relatie achter de rug met zanger John Mayer. Ook deelde de actrice ooit lief en leed met Nick Lachey, met wie ze in de realityserie 'Newlyweds' speelde. De serie bleek een groot succes, maar hun relatie hield geen stand: het koppel ging eind 2005 uit elkaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen