Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw Hulk Hogan huilt om gevangen zoon

Shownieuws

Linda Bollea is verdrietig omdat haar zoon Nick achter de tralies zit. "Ik vind het vreselijk dat je daar zit", huilt ze in een opgenomen telefoongesprek.

Linda Bollea is intens verdrietig omdat haar zoon Nick achter de tralies zit. "Ik vind het vreselijk dat je daar zit", huilt de blondine in een opgenomen telefoongesprek met haar zoon, waar entertainmentsite TMZ de hand op wist te leggen. "Je verdient het niet, net zo min als John verdient wat er met hem is gebeurd."

De 17-jarige zoon van worstelaar Hulk Hogan werd begin deze maand door een rechter in Florida veroordeeld tot een celstraf van acht maanden wegens het veroorzaken van een auto-ongeluk waarbij zijn vriend John Graziano zwaargewond raakte.

De 23-jarige Graziano brak bij het ongeluk onder meer zijn schedel en heeft de rest van zijn leven intensieve medische zorg nodig. De ouders van John zijn een civiele zaak begonnen tegen de ouders van Nick. Ze vinden dat Hulk Hogan en zijn vrouw, die momenteel in scheiding liggen, aansprakelijk zijn voor de daden van hun zoon.

Linda is woest op de moeder van John. "De moeder van John kende jou niet", huilt Linda in het telefoongesprek met haar zoon. "Als ze je zou kennen, zou ze nu verdrietig zijn in plaats van boos. Jullie waren beste vrienden. Ze is gemeen en wraakzuchtig en is alleen maar uit op geld. Ze geeft helemaal niets om haar zoon."

Nick vertelt zijn moeder dat hij haar mist en de minuten telt tot hij de gevangenis weer mag verlaten. "Ik mis het varen met de boot en de ritjes met de Escalade", klaagt Nick. "Schat, dat gaan we ook allemaal weer doen", antwoordt zijn moeder. "Maar zeker niet hier in dit verdomde Florida, dat staat vast."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen