Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson te gast op feestje modeontwerper

Shownieuws

Michael Jackson was bij een surpriseparty voor Ed Hardy-ontwerper Christian Audigier. Fans gilden onophoudelijk zijn naam toen de King of Pop het podium betrad.

Michael Jackson was vrijdagavond aanwezig bij een surpriseparty voor Ed Hardy-ontwerper Christian Audigier. Hysterische fans gilden onophoudelijk zijn naam toen de King of Pop het podium betrad, zo is te zien in een filmpje op entertainmentsite X17 Online.

De 49-jarige Jackson, die al jaren een teruggetrokken bestaan leidt, sprak de enthousiaste ontwerper toe en noemde hem de 'king of fashion'. Jackson was gekleed in een glimmende zwarte broek en een kobaltblauw overhemd met geborduurde bloempatronen.

Jackson was niet de enige veelbesproken popster die de moeite had genomen de ontwerper te feliciteren met zijn 50e verjaardag. Naast Fergie, Pamela Anderson en Snoop Dogg was ook Britney Spears naar het feestje in Los Angeles gekomen. De zangeres, die gekleed was in een zwart, strapless jurkje, werd begeleid door haar vader. Jamie Spears bleef op ruim anderhalve meter afstand van zijn dochter om een oogje in het zeil te houden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen