Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashlee Simpson en Pete Wentz toch op huwelijksreis

Shownieuws

Na hun geheime huwelijk hebben Ashlee Simpson en Pete Wentz van een vakantie in de Caraïben genoten. Wentz zei eerder dat ze niet op huwelijksreis zouden gaan.

Na hun geheimzinnige huwelijk, waar het stel niets over kwijt wilde, hebben Ashlee Simpson en Pete Wentz van een korte vakantie in de Caraïben genoten. Wentz zei deze week tegen de Amerikaanse presentator Ryan Seacrest dat ze niet op huwelijksreis zouden gaan, maar strandfoto's van het koppel in verschillende Amerikaanse media bewijzen het tegendeel.

Wat de precieze bestemming was, is niet duidelijk. Volgens New York's Daily News is de vakantie inmiddels ook al zo goed als voorbij, omdat Wentz zaterdagavond wordt verwacht in New York voor een optreden op een privéfeestje met zijn band Fall Out Boy.

Het stel gaf elkaar vorige week het jawoord in het huis van Simpsons ouders. De trouwerij was volledig in Alice in Wonderland-stijl. Jessica Simpson, de zus van Ashlee, kwam opdraven als getuige. Na de verloving vorige maand gingen geruchten over een zwangerschap, maar het koppel wilde daarover niets loslaten. Simpson bracht onlangs haar nieuwe cd 'Bittersweet world' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen