Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Minder kijkers voor Ranking the Stars

Shownieuws

Ranking the Stars is bijna een kwart van de kijkers verloren ten opzichte van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, vorige week. Er keken 800.000 mensen.

Ranking the Stars is bijna een kwart van de kijkers verloren ten opzichte van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Werd het programma vorige week nog door ruim een miljoen mensen gezien, ditmaal waren dat er nog geen achthonderdduizend. Dat blijkt zaterdag uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.

Het BNN-programma wordt uitgezonden op Nederland 3 en gepresenteerd door Paul de Leeuw. De show draait om tien bekende vrouwen, onder wie Yolanthe Cabau van Kasbergen, Tatjana Simic en Catherine Keyl. Zij moeten inschatten hoe mannen over hen denken. Dit jaar brengt BNN enkel een speciale zomereditie op de buis van vier afleveringen, in plaats van een seizoen met tien afleveringen.

Ook Holland's Got Talent, het programma dat eerder wekelijks steeg in kijkcijfers, scoorde nu minder goed, met 820 duizend kijkers. Vorige week stemden 1,1 miljoen mensen af op SBS 6 om de kandidaten van de talentenjacht te zien optreden. Holland's Got Talent stond afgelopen weken bovenaan de lijst met best bekeken programma's, maar bekleedde vrijdag slechts de zesde positie. Gewoon Jan Smit doet het nog steeds goed en mocht zich net als vorige week verheugen in de belangstelling van ruim een miljoen mensen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen