Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Bush geeft Ellen DeGeneres trouwadvies

Shownieuws

Jenna Hager, de pasgetrouwde dochter van George Bush, wenst Ellen DeGeneres alle geluk toe voor haar huwelijk. Ze adviseert om de gastenlijst beperkt te houden.

Jenna Hager, de pasgetrouwde dochter van de Amerikaanse president George Bush, wenst Ellen DeGeneres alle geluk toe voor het huwelijk met haar vriendin Portia DeRossi. Ook heeft ze nog wat tips voor de talkshowpresentatrice, bij wie ze deze week te gast was.

De donderdag opgenomen talkshow wordt pas woensdag uitgezonden, maar het Amerikaanse tijdschrift People weet al te melden dat de presidentsdochter adviseert om de gastenlijst beperkt te houden tot mensen in de directe omgeving van het koppel. "Het laatste waar je namelijk op zit te wachten, is dat je jezelf moet voorstellen op je eigen bruiloft."

Jenna stapte twee weken geleden op het landgoed van de familie Bush in Texas in het huwelijksbootje met haar verloofde Henry Hager. Ze was donderdag met haar moeder Laura te gast in de talkshow van Ellen om te vertellen over de trouwerij.

De presentatrice stelde vast dat de ranch in Crawford een mooie trouwlocatie was, waar de media goed op afstand kunnen worden gehouden. Ze vroeg dan ook of zij en De Rossi het landgoed te zijner tijd mogen lenen. "Natuurlijk!", reageerde de presidentsdochter.

Vader George Bush is een verklaard tegenstander van het homohuwelijk, maar Jenna en Laura repten met geen woord over hun kijk op de zaken. Ellen, die bekend werd door de hoofdrol in de naar haar genoemde televisieserie, had afgelopen week nog de Republikeinse presidentskandidaat John McCain te gast in haar show. Hij vertelde de 50-jarige presentatrice dat hij niet gelooft in het huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht.

Toen vorige week het verbod op het homohuwelijk in de staat Californië werd opgeheven, maakte Ellen in haar show bekend dat zij en DeRossi willen trouwen. De 35-jarige Portia zat zelf in het publiek en het koppel kreeg een applaus na de bekendmaking. Wanneer het huwelijk plaatsvindt, is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen