Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robert Downey Jr. in beeld voor rol Hugh Hefner

Shownieuws

Robert Downey Jr. kan binnenkort de rol van Playboy-baas Hugh Hefner aan zijn cv toevoegen. Hefner heeft de acteur goedgekeurd.

Robert Downey Jr. kan binnenkort wellicht de rol van Playboy-baas Hugh Hefner aan zijn cv toevoegen. De Amerikaanse krant Chicago Sun Times meldt op gezag van anonieme bronnen dat de acteur is benaderd voor de film over het leven van de tijdschriftenmagnaat.

Hefner zelf zou hebben vastgesteld dat Downey Jr. een geschikte kandidaat is voor de rol, nadat hij hem onlangs zag in de bioscoophit 'Iron man'. De woordvoerder van de acteur zei tegen de krant dat hij wel geïnteresseerd is in de rol. Maar de acteur wil eerst het script gelezen hebben en weten wie in de regiestoel plaatsneemt. Ook zou zijn medewerking afhangen van zijn verplichtingen voor het vervolg van 'Iron man'.

De man achter het blootblad woont momenteel met zijn drie vriendinnen Kendra Wilkinson, Holly Madison en Bridget Marquardt in de Playboy Mansion, een enorm huis in Californië. De film speelt zich daar af en in Chicago, waar de nu 82-jarige Hefner opgroeide en het blad lanceerde.

De voorbereidingen van de film zijn momenteel bezig en de opnamen beginnen mogelijk al deze zomer. Als regisseur zou nog steeds Brett Ratner in beeld zijn, die onder meer bekend is van 'X-men 3' en 'Rush hour 3'. Eerder werd al bekendgemaakt dat hij de film zou gaan maken, maar hij trok zich toen weer terug.

De producent van de film is Brian Grazer, die in 2009 de televisieserie 24 in de bioscoop brengt en 'Angels & demons' produceert, het vervolg op 'The Da Vinci code'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen