Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Concerten Marco Borsato bijna uitverkocht

Shownieuws

De concerten die Marco Borsato in oktober geeft zijn grotendeels uitverkocht. Er is meteen een nieuw concert op 11 oktober toegevoegd aan de 'wit licht'-reeks.

Vijf van de zes 'Wit licht'-concerten die Marco Borsato in oktober geeft in het Arnhemse Gelredome waren zaterdagochtend binnen een uur uitverkocht. Dat heeft een woordvoerder van The Entertainment Group laten weten. Voor het concert op maandag 20 oktober zijn nog enkele kaarten beschikbaar, net als voor een extra concert dat het bedrijf zaterdag aangekondigde, op zaterdag 11 oktober.

De kaarten voor 10, 13, 14, 17 en 18 oktober waren binnen een uur weg. "Het is erg hard gegaan", meldt The Entertainment Group. Veel kaarten waren voor de officiële start van de kaartverkoop zaterdag al vergeven via reserveringen op internet. "Maar wat er nog over was, is zaterdagochtend grotendeels verkocht."

The Entertainment Group sluit niet uit dat het bij de zeven concerten blijft. Wellicht staat Borsato nog vaker op het Arnhemse podium, maar dat ligt volgens het bedrijf aan de wedstrijden die voetbalclub Vitesse moet spelen in het Gelredome.

De zaterdag aangeschafte kaartjes zijn tevens de toegangskaarten voor de film 'Wit licht', die vanaf 11 december te zien is in de bioscoop. De cd 'Wit licht' ligt in september in de winkel en de gelijknamige single stond begin deze maand boven aan de hitlijsten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen