Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Volgend jaar nieuwe Toppers in Concert

Shownieuws

De kop is eraf voor de Toppers. Aan het einde van hun eerste show wisten zij alvast te melden dat er volgend jaar weer een Toppers in Concert komt.

De kop is eraf voor de Toppers. Aan het einde van de eerste van drie shows wisten Gordon, Gerard Joling en René Froger alvast te melden dat er volgend jaar gewoon weer een nieuwe Toppers in Concert komt.

Voordat het overvolle programma vrijdagavond losbarstte, was op de grote schermen in de Amsterdam Arena te zien hoe ze een parachutesprong maakten. Vervolgens kwamen de drie zangers in quads het voetbalstadion inrijden. Ze openden met een medley, van onder meer 'It's raining men' en 'Kon ik maar even bij je zijn'.

Ook 'Ik leef niet meer voor jou' en 'Binnen' van Marco Borsato passeerden de revue. Anita Meijer werd op het podium gehaald om 'Why tell me why', haar hit van begin jaren tachtig, te zingen. The Trammps kregen het publiek mee met hun hit 'Disco inferno'.

Zoals aangekondigd werden Bonnie St. Claire en Ron Brandsteder op het grote podium herenigd om hun hit 'Dr. Bernhard' te zingen. Brandsteder verraste het publiek vervolgens met een solo-optreden met het nummer 'Engelen bestaan niet'.

Idols-kandidaten Nikki, Nathalie en Charlene zongen onder meer 'Proud Mary' en 'Private dancer'. De Toppers sloten het concert af met hun plaat 'Over de top'.

Ook zaterdag en dinsdag geven Gordon, Joling en Froger nog een concert. Dit jaar was het vierde achtereenvolgende jaar dat de mannen op het Amsterdamse voetbalveld stonden met het 'grootste meezingfeest van het jaar'. Speciale gasten van voorgaande edities waren onder anderen Lee Towers, Engelbert Humperdinck, Luv en Boney M.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen