Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rita Verdonk speelt in Sinterklaasfilm

Shownieuws

Rita Verdonk gaat een rolletje vertolken in de film 'Sinterklaas en het geheim van het grote boek'. De film draait vanaf 9 oktober in de bioscoop.

Rita Verdonk gaat een rolletje vertolken in de film 'Sinterklaas en het geheim van het grote boek'. "Een leuk verhaal, een enthousiaste groep mensen en een echt Nederlands product. Daar sta ik achter", zegt Verdonk. De politica werkt naar eigen zeggen belangeloos mee aan de productie, die vanaf 9 oktober in de bioscoop draait. Dat meldt filmdistributeur RCV vrijdag.

De frontvrouw van de partij Trots op Nederland is niet het enige bekende gezicht dat in de film te zien is. Ook Daphne Bunskoek, Albert Verlinde, Jochem van Gelder, Tony Neef, Inge Ipenburg en Sipke Jan Bousema zijn eind dit jaar op het witte doek te bewonderen.

Het verhaal draait om een vrouw die samen met haar handlangers het geld voor de Sinterklaascadeautjes achterover probeert te drukken. Ook is ze uit op het boek van de goedheiligman.

De film wordt geregisseerd door Martijn van Nellestijn, die al verantwoordelijk was eerdere Sinterklaasfilms. De rolprent is een initiatief van de Stichting Regionale Sinterklaas Promotie en het is de eerste keer dat een van hun films over de Sint in de bioscoop draait.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen