Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna veilt inhoud handtas voor drie ton

Shownieuws

Op een veiling tijdens het filmfestival van Cannes hebben sterren persoonlijke bezittingen aan fans verkocht.Een serenade ging onder de hamer voor 350.000 euro.

(Novum/AP) - Op een veiling tijdens het filmfestival van Cannes hebben sterren persoonlijke bezittingen aan fans verkocht. De gitaar die Madonna gebruikte tijdens haar 'Confessions'-tournee en de complete inhoud van haar handtas werden ieder verkocht voor driehonderdduizend euro. Een serenade van Madonna aan twee fans ging onder de hamer voor maar liefst 350 duizend euro. De liefhebbers van haar muziek krijgen een privéopvoering van de zangeres in een stad naar keuze na haar concert.

Actrice Sharon Stone was voorzitter tijdens de veiling, die uiteindelijk meer dan tien miljoen euro opbracht. Het geld gaat naar de American Foundation for Aids Research.

De Queen of Pop was zelf aanwezig om de spullen van de hand te doen. Ze vroeg het publiek haar niet te beledigen met een laag bod. "Deze lipgloss heeft wel mijn lippen aangeraakt", grapte ze over de inhoud van haar handtas.

Niet alleen Madonna wist een aardig geldbedrag op te halen. Diddy kwam met het idee om een fan 24 uur met hem te laten doorbrengen, al ging dat aanbod voor het laagste bod de deur uit, 'slechts' tweehonderdduizend euro. Ook een striptease van Dita von Teese kreeg een minimumbod, van vijftigduizend euro.

Mary J. Blige trad tijdens de veiling op en zong 'Family affair' en 'One'. Onder anderen Natalie Portman, Diane Kruger, Donatella Versace, Roberto Cavalli, Tommy Hilfiger en Valentino waren aanwezig.

Het filmfestival van Cannes duurt nog tot 25 mei, de dag waarop de felbegeerde Gouden Palm wordt uitgereikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen