Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Charlie Sheen wenst Denise Richards ziekte toe

Shownieuws

Denise Richards heeft van haar ex-man Charlie Sheen een sms ontvangen waarin hij haar verschrikkelijke dingen toewenst. Dat vertelt ze in de New York Post.

Denise Richards heeft van haar ex-man Charlie Sheen een sms ontvangen waarin hij haar verschrikkelijke dingen toewenst. Dat vertelt ze in de Amerikaanse krant New York Post. "Ik hoop dat jij en je waardeloze vader kanker krijgen en jullie je domme moeder vergezellen", liet Sheen zijn ex weten. Richards' moeder is onlangs overleden aan kanker.

Het beledigende berichtje zou een reactie zijn op een sms van Richards waarin ze Sheen vroeg of hij hun 3-jarige dochtertje wilde vergezellen naar een familiedag op school. Niet alleen wenste Sheen zijn ex een verschrikkelijke ziekte toe, ook sloot hij zijn tirade af met de uitsmijter: 'ik hoop dat je rot in de hel'.

Het moddergooien tussen de twee ex-geliefden duurt al jaren voort. Zo beweerde Sheen eerder deze week nog dat hij een e-mail heeft ontvangen van Richards waarin ze verzoekt om zijn sperma, omdat ze nog een kind van hem wil. Volgens de 37-jarige blondine is de e-mail nep. Sheen staat daar versteld van. "Het feit dat ze drie jaar na onze scheiding blijft doorgaan met het publiekelijk bediscussiëren van de breuk en bovendien mij en mijn verloofde Brooke blijft lastigvallen, is diep triest en spreekt boekdelen", stelde hij in een schriftelijke verklaring.

Sheen denkt erover om de e-mail te laten controleren op echtheid. Een computerexpert zou kunnen verifiëren of het ontvangen mailtje daadwerkelijk van zijn ex is.

Richards en Sheen waren drie jaar getrouwd. In 2006 kwam een officieel eind aan het huwelijk, waarna het moddergooien begon. Richards beschuldigde haar ex onder meer van mishandeling, wat resulteerde in een contactverbod. Samen hebben ze twee kinderen, Sam (3) en Lola (2).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen