Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen van der Boom trouwambtenaar op Schiphol

Shownieuws

Jeroen van der Boom gaat op 08-08-08 een stelletje trouwen op Schiphol. Dit is een actie van de zender Sky Radio. De zender geeft een verzorgde bruiloft weg.

Jeroen van der Boom trouwt op 8 augustus een stelletje op luchthaven Schiphol.. Een radiozender geeft een volledig verzorgde bruiloft weg, waarbij de 35-jarige zanger als trouwambtenaar het stel op de populaire datum 08-08-2008 in de echt verbindt.

In het bijzijn van de burgemeester van Haarlemmermeer trouwt de zanger het stelletje en zingt het pasgetrouwde paar toe. Direct na de plechtigheid, waarvoor 101 gasten mogen worden uitgenodigd, stapt het kersverse echtpaar op het vliegtuig voor een huwelijksreis in Zuid-Afrika.

Koppels die kans willen maken op de trouwerij moeten zich aanmelden via de website van de zender Sky Radio. Om kans te maken op de verzorgde huwelijksdag en -reis, moeten geïnteresseerden een foto opsturen en aangeven aan welk liedje zij een speciale herinnering hebben. Op 27 juni wordt bekendgemaakt welk paar mag afreizen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen