Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Macdonald bovenaan singlelijst

Shownieuws

Amy Macdonald weet zich bovenaan de Single Top 100 te nestelen. Haar single 'This is the life' stoot Madonna met haar single '4 minutes' van de toppositie.

De Schotse zangeres Amy Macdonald is de derde artiest die '4 minutes' van Madonna van de toppositie in de Single Top 100 stoot. Haar single 'This is the life', vorige week nog op de derde plaats, neemt de koppositie over. Dit lukte eerder Marco Borsato met 'Wit Licht' en Duffy met 'Mercy'. Telkens wist de Queen of Pop de bovenste plaats in de lijst te heroveren.

Madonna zakt nu naar de tweede positie in de singlelijst; de derde positie wordt bekleed door Borsato. De hoogste binnenkomer van de week is de Belgische zangeres Belle Perez met haar single 'Dime que tu quieres', die op de zeventiende plaats staat.

Het eindproduct van het televisieprogramma Twinzz, een band die bestaat uit drie tweelingen, doet het minder goed. Zij komen met hun eerste single 'De eerste dag (van de rest van je leven)' op de 39e plaats binnen.

In de Mega Album Top 100 stijgt Amy Macdonald met haar cd 'This is the life' van de vierde naar de tweede positie. Op de eerste plaats staat het album 'Everything you want' van de Haagse rockgroep Kane. Madonna zakt naar nummer drie met haar album 'Hard candy'.

De hoogste binnenkomer is de Amerikaanse singer-songwriter Jason Mraz. Hij debuteert op de twaalfde plaats met zijn nieuwste album 'We sing. We dance. We steal things'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen