Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michelle Williams rept zich naar Cannes

Shownieuws

Michelle Williams heeft zich gehaast om te kunnen verschijnen bij de première van haar nieuwe film in Cannes. De actrice kwam net op tijd aan in de badplaats.

Michelle Williams heeft zich in het zweet gewerkt om te kunnen verschijnen bij de première van haar nieuwe film 'Wendy and Lucy' op het filmfestival van Cannes. De blondine betrad donderdag voor het eerst een rode loper sinds de dood van haar ex-vriend Heath Ledger. "Maandag werd pas besloten dat ze naar Cannes zou komen", legt een woordvoerder van de film uit.

De 27-jarige actrice moest zich haasten om nog op tijd te zijn voor het feestelijke evenement. "Ze stapte op het eerstvolgende vliegtuig en kwam precies op tijd aan om zich om te kleden en naar de première te gaan", vertelt de woordvoerder aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze kwam hier aan, deed een stevig dutje en ging naar de filmvertoning."

Williams was donderdag op de rode loper een stralende verschijning in een elegante jurk van Chanel. Ze blijft nog ten minste tot vrijdag in de Franse badplaats, ter promotie van een andere film waarin ze te zien is, 'Synecdoche, New York'. Daarna vliegt ze terug naar de Verenigde Staten voor opnamen van een film van Martin Scorsese.

De actrice heeft de spotlights gemeden sinds de dood van Ledger in januari. De filmster kwam toen om het leven door een fatale combinatie medicijnen. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnamen van de film 'Brokeback mountain'. Het koppel kreeg in 2005 een dochtertje, Matilda Rose.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen