Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Xander reikt eerste single uit aan Monique Smit

Shownieuws

Monique Smit heeft het eerste exemplaar van haar single 'Blijf je vanavond' ontvangen van Xander de Buisonje. "Kleine meisjes worden groot", sprak hij.

(Novum) Monique Smit heeft donderdag in Volendam het eerste exemplaar van haar nieuwe single 'Blijf je vanavond' ontvangen uit handen van Xander de Buisonje. "Kleine meisjes worden groot", sprak de zanger, die eerder met de Volendamse blondine meedeed aan het Tien-programma 'Just the two of us'. "Ik ben enorm trots op haar. Het is echt een vamp geworden."

Monique is blij met de opvolger van haar debuutsingle 'Wild'. "Het is een heel gemakkelijk nummer om mee te zingen", vindt ze. "Als iedereen in de zaal 'na, na, na' zingt, lijkt het al of iedereen de tekst kent. Dat is heel leuk." De single staat op het album 'Stel je voor', dat in juli verschijnt. Het verschijnen van het album en de tweede single liepen vertraging op, omdat Monique, net als haar broer Jan, een operatie aan haar stembanden moest ondergaan.

De 19-jarige Smit noemt het verschil tussen de clips van 'Wild' en 'Blijf je vanavond' groot. "Vorig jaar stond ik met 'Wild' in Duinrell op een kikkerachtbaan en nu sta ik in de Amsterdamse Supperclub met een groep dansers om me heen. Dat contrast is nogal groot", lacht ze.

'Blijf je vanavond' heeft een spannende tekst. "Ik heb nog geen vriendje, dus ik zing het niet voor iemand speciaals", vertelt de zangeres. "Als ik een leuke jongen zie, kan ik nu tegen hem zingen 'Blijf je vanavond."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen