Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dennis Farina aangeklaagd voor pistool op vliegveld

Shownieuws

Dennis Farina is aangeklaagd omdat hij een geladen pistool in zijn handbagage droeg op het vliegveld van LA.Hij moet zich verantwoorden voor drie overtredingen.

(Novum/Ap) De Amerikaanse acteur Dennis Farina is woensdag aangeklaagd omdat hij in mei een geladen pistool in zijn handbagage droeg op het vliegveld van Los Angeles. De 64-jarige acteur moet zich verantwoorden voor drie overtredingen, waaronder het dragen van een verborgen en geladen wapen. Als Farina voor alle overtredingen wordt veroordeeld, kan hij tweeenhalf jaar de cel ingaan en een boete van bijna tweeduizend euro krijgen.

Na zijn arrestatie kwam Farina vrij tegen een betaling van een borgsom van ruim zesduizend euro. In een verklaring maakte hij excuses en sprak hij van een genante situatie. De acteur zei dat hij vergeten was dat het wapen nog in zijn tas zat.

Farina, oud-politieman, is onder meer bekend uit films als 'Snatch' en 'Saving private Ryan'. Hij speelde ook in de televisieserie Law & Order. Momenteel is hij te zien in de bioscoopfilm 'What happens in Vegas'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen